Zondagcompetitie 2017 / 2018                                                                                         (recentste wijziging 14/02/2018)

 

Dit seizoen heeft een aantal spelers van vorig jaar helaas afgehaakt, maar toch zien we een hoop bekende, en ook weer een aantal nieuwe gezichten onder de deelnemers. Welkom allen. De WRC heeft door de veranderde samenstelling van het deelnemersveld wat moeten schuiven, teneinde een evenwichtige verdeling van het aantal deelnemers over de 2 resp. 3 klassen bij de pairs en de singles te verkrijgen.

 

Voor het komende competitieseizoen zijn uiteindelijk de volgende speelzondagen gereserveerd:

In 2017: 29 oktober en 12 november.

In 2018: 21 januari, 4 en 18 februari, 4 en 18 maart,  en 15 april. De zondag van 15 april is vooralsnog een reservedag (i.v.m.bijvoorbeeld te slechte weersomstandigheden, waardoor een zondag moet worden afgelast). U dient deze dag ook vrij te houden.

 

 

Hieronder kunt u de deelnemers en de indeling van de wedstrijden per discipline per klasse bekijken door op de betreffende link te klikken.

Deelnemers           Single A;     Single B;      Single C;      Pairs A;       Pairs B;        Triples       

 

Competitiereglement 2017_2018: klik hier

 

Programma per competitiedag:

Uiterlijk 2 dagen voor een competitiedag wordt het programma van die dag op de website gezet. Hierop staan de aanvangstijden van de diverse wedstrijden, de teams/spelers, matnummer, en eventueel de namen van de markers die voor de single-wedstrijden zijn aangewezen. Elke deelnemer krijgt dit programma bovendien ook per email  toegezonden. Gelieve dit programma steeds te raadplegen, ook in verband met eventuele wijzigingen!

Klik op onderstaand programma.

 

·         Dagprogramma van 18 februari

 

Overzicht uitslagen en standen per 4 februari: Single A;      Single B;      Single C;      Pairs A;       Pairs B;          Triples.